Menu Close menu

22.02.2021 Siiri Varjola

Etsitään vesihuoltoasentajia rekrykoulutuksella

***

VMSV on mukana TE-toimiston rekrykoulutusohjelmassa, jolla pyrimme löytämään joukkomme vahvistukseksi vesihuoltoasentajia (ei siis koneen- tai autonkuljettajia).

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, joilta löytyy vähintään B-luokan voimassaoleva ajokortti sekä fyysiset edellytykset suoriutua työmaan töistä turvallisesti (toisin sanoen henkilön näkö ja kuulo sekä kädet ja jalat toimivat hyvin). Hakijalla on oltava valmiudet epäsäännöllisiin työaikoihin sekä reissutöihin.

Lisätietoja kyseisestä koulutuksesta saat esim. TE-toimiston ilmoituksesta. Koulutuksesta järjestetään myös TE-live -infolähetys 4.3.2021 klo 11:00, jota voit kuunnella suorana tai myöhemmin tallenteena. Jos kiinnostuit, tule kuuntelemaan ja hae mukaan!

Hae koulutukseen 15.3.2021 mennessä. Hakuohje ja -linkki löytyvät tältä sivulta kun kelaat sivua alaspäin.

Varsinainen koulutusaika on 6.4. - 30.11.2021, josta 6.4-12.5. suoritetaan intensiivikoulutusjaksona YSAOn puolesta ja loput käytännön työssä työmaalla. Onnistuneesti suoritetun koulutuksen päätteeksi hakija voi jatkaa työssä työntekijänä.

VMSV:n puolesta lisätietoja antaa tarvittaessa Ari Huusko (ari.huusko@vmsv.fi, p. 040 822 8834).