Menu Close menu

11.12.2019 Trustmary Finland Oy

Luotettava yhteistyökumppani varmistaa laadukkaan lopputuloksen

Kimolan kanava on Kymijoen vesistössä sijaitseva kanava, jota käytettiin tukinuittoon 36 vuoden ajan. Viimeinen tukki kulki Kimolan kanavassa vuonna 2002, ja vuonna 2018 kanavaa alettiin uudistaa veneilyä varten. Urakan ruoppauksesta ja eroosiosuojauksesta vastaa Meritaito Oy, jonka kumppanina mukana on Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy (VMSV).

 

Kumppanivalinta tapahtui kilpailutuksen perusteella. Jälkikäteen mietittynä Meritaidolla voidaan todeta, että valinta osui oikeaan

– He vaikuttivat luotettavimmalta vaihtoehdolta. VMSV:llä oli riittävästi kalustoa sekä selkeä suunnitelma siitä, miten asiat kannattaa tehdä. Hinta oli myös tietysti sellainen, että yhteistyötä voitiin lähteä rakentamaan, kertoo Meritaidolla aluepäällikkönä työskentelevä Lauri Koski.

Sovituista asioista ei lipsuta

Koski arvioi VMSV:n arvokkaimmaksi ominaisuudeksi luotettavuuden. Jos jotain on sovittu, siitä pidetään myös kiinni.

– Totta kai siitä on hyötyä, kun löytyy kumppani, jonka kanssa yhteistyö toimii. Asioista ei tarvitse taistella, vaan voimme luottaa toinen toisiimme. Tällainen luottamus tietysti helpottaa huomattavasti ihan sitä päivittäistä työskentelyä työmaalla.

– Sitten tietysti kun homma toimii, niin se näkyy myös lopputuloksessa. Yhteistyömme on sujunut hyvin, ja jos tulevaisuudessa tulee kohteita, joihin molempien osaaminen sopii, niin tarkoitus on tehdä myös niitä yhdessä, Koski päättää.

 

 

Tämän asiakastarinan on tuottanut puolueettomasti kokemuksia.fi (Trustmary Finland Oy, aik. Suomen Asiakaskokemukset Oy).Lisää luettavaa: