Avoin työpaikka: Kaivinkoneenkuljettaja Avoin työpaikka: Kaivinkoneenkuljettaja Avoin työpaikka: Kaivinkoneenkuljettaja

Avoin työpaikka: Kaivinkoneenkuljettaja

AVOIN TYÖPAIKKA

Kaivinkoneenkuljettaja

(Ilmoitus julkaistu: 24.4.2024)

Etsimme joukkomme vahvistukseksi kaivinkoneenkuljettajaa kuitukaapelien rakennushankkeeseen Siilinjärvelle. Työn kesto olisi vähintään työmaan keston verran, mutta hyvät tekijät pidämme mielellämme tämän jälkeenkin. Työ voi sisältää kaivutyön lisäksi myös muita tavallisia maarakennustyömaan tehtäviä.

Jos kuitukaapelihanke ei houkuta, muitakin mahdollisia työkohteita on meillä kaivurikuskille tarjolla.

Hakijalla tulisi olla vähintään 3-5 vuotta työkokemusta tehtävää vastaavista hommista, reipas ja turvallinen työote sekä sujuva suomen kielen taito. Tehtävässä tarvitaan työturvallisuuskorttia, joten plussaa on, jos se löytyy jo valmiiksi. Myös hyvät tiimityötaidot ovat tarpeen. Jos työkokemusta on reilusti, alan koulutus ei ole välttämätön, mutta aina parempi jos koulutuskin löytyy.

Palkkaus on vähintään infra-alan TES:in palkkaryhmien mukainen, joskin jonkin verran neuvotteluvaraa aina on. Mukavan ja osaavan työporukan kanssa on hyvä tehdä hommia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti, kun sopiva tekijä löytyy. Laita hakemus tulemaan CV:n kanssa suoraan osoitteeseen toimisto@vmsv.fi tai täytä hakemus Tule meille töihin! -sivulla.

Lisätietoja saa Jorma Tuoviselta, p. 0400 373 361, jorma.tuovinen@vmsv.fi.