Menu Close menu

07.01.2019 Suomen Asiakaskokemukset Oy

VMSV tuo Jyväskylän Energialle osaamista ja joustavuutta

Jyväskylän Energia on keskisuomalainen energia- ja vesiyhtiö. Varpaisjärven maansiirto- ja vesitekniikka, lyhyemmin VMSV toimii Jyväskylän Energian vesihuollon kunnossapidon ja pienrakentamisen kumppanina. Yhteistyö VMSV:n kanssa tuo Jyväskylän Energialle osaamista sekä tiettyä joustavuutta.

Jyväskylän Energia toteuttaa vuosittain muun muassa useita kymmeniä vesihuoltoliittymien rakennusprojekteja. VMSV on parhaillaan töissä yhdellä tällaisella työmaalla Jyväskylässä. Maanrakennustöiden lisäksi VMSV vastaa myös putkitöistä.

- VMSV pystyy toteuttamaan tällaisen vaativankin vesiverkoston putki- ja maanrakennustöiden yhdistelmän luotettavasti. VMSV on osoittanut olevansa luotettava kumppani ja olemme tehneet yhteistyötä tämän vuoden ajan tyytyväisenä, kertoo Jyväskylän Energian vesiverkkojen käyttöpäällikkö Atte Pakkanen.

- Vuorovaikutus on avointa. Käymme asioita rehellisesti läpi puolin ja toisin, niin omia kuin yhteisiäkin asioita. Olen ollut tyytyväinen siihen, kuinka kommunikaatio välillämme toimii, Pakkanen toteaa.

”Vuorovaikutus on avointa”

Kun vesihuollon kunnossapitopalvelut on ulkoistettu, on Jyväskylän Energian oma toiminta tietyllä tapaa joustavampaa. Tämä mahdollistaa aiempaan verraten esimerkiksi eri tyyppisiin asioihin keskittymisen sekä kehitystyön. Oman alansa lujana ammattilaisena VMSV tuo taloon myös uutta osaamista.

- Saamme sitä osaamista, mitä he ovat hankkineet muualla. Siitä on meillekin hyötyä. Meidän ei tarvitse keksiä kaikkea itse, vaan vuorovaikutuksen kautta saamme kehitystä omaankin tekemiseemme, Pakkanen sanoo.

- Se mitä tämä nykymaailma tarvitsee, on hyvät yhteistyökumppanit. Yksin ei voi kaikkea osata eikä yksin pärjää. Tällaisen kumppanin kautta me saamme osaamista ja resursseja, Pakkanen painottaa.

 

 

Tämän asiakastarinan on tuottanut puolueettomasti kokemuksia.fi (Suomen Asiakaskokemukset Oy, nyk. Trustmary Finland Oy - tieto päivitetty 23.10.2019).