Menu Close menu

14.11.2022 VMSV

Työnjohtaja etsinnässä!

***

Etsimme Jyväskylän toimipisteellemme työnjohtajaa vesihuoltoverkoston rakentamisen ja kunnossapidon töitä vetämään. 

Tehtävä on kokopäiväinen, vakituinen ja palkkaus on neuvoteltavissa, kuitenkin vähintään infra-alan TES mukainen. Lisätietoa työnkuvasta löytyypi alta.

 

Tehtävän kuvaus

Vesihuoltoverkoston rakentamis- ja kunnossapitotöistä vastaavan työnjohtajan tehtävänkuva on monipuolinen ja usein nopeatahtinen. Työnjohtaja vastaanottaa tilaajan (Alva-yhtiöt Oy) tekemät työtilaukset, suunnittelee toteutusjärjestyksen ja aikataulun sekä hoitaa resursoinnin. Työnjohtaja valvoo töiden edistymistä ja huolehtii dokumenttien välittämisestä tilaajalle, sekä hoitaa muutenkin yhteydenpitoa tilaajan suuntaan. Myös kohteiden laskutus kuuluu työnjohtajan tehtäviin.

Kenties tärkein työnjohtajan tehtävistä on huolehtia siitä, että työntekijöiden on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta toteuttaa omat työnsä ja onnistua tehtävissään.

Työnjohtajan tärkeimpiä työkaluja ovat puhelin, tietokone ja auto. Työkohteita on usein meneillään monta yhtä aikaa ja niiden kesto voi vaihdella parista tunnista muutamiin viikkoihin, riippuen työsisällöstä. Tyypillisimpiä työnjohtajan vastuulla olevia töitä ovat mm. uusien vesijohto- ja viemäriliittymien rakentaminen, venttiilien, kaivojen ja mittareiden vaihdot, romahtaneiden tai vuotavien putkien korjaukset, jne. On siis tärkeää, että tämänkaltaiset työt ovat sinulle tuttuja.

 Yksikön päällikkö Juha Saar sekä muut toimipisteen työnjohtajat auttavat pääsemään alkuun työnjohtotehtävien hoitamisessa. 

 

Mitä hakijalta pitäisi löytyä?

Työnjohtajan toimenkuvassa seuraavista asioista on hyötyä:

  • Rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai teknikon koulutus tai muu vastaavan tasoinen tehtävään soveltuva tekninen koulutus.
  • Työkokemusta vesihuoltolinjoista ja niihin liittyvistä maarakennustöistä sekä näiden töiden johtamisesta.
  • Hyvä organisointi- ja päätöksentekokyky sekä hyvät neuvottelu- ja tiimityötaidot.
  • Jämäkkä ja aktiivinen työote.
  • Sujuva suomen kielen taito.
  • Vähintään B-ajokortti
  • Työturvallisuuskortti, Tieturva 2 -kortti ja Vesityökortti (Jos näitä ei ole, koulutukset voidaan kyllä järjestää. On kuitenkin eduksi, jos ne löytyvät jo ennestään.)
  • Erilaisten tietoteknisten järjestelmien tuntemus. Käytössä olevia sovelluksia ja ohjelmia ovat mm. perus toimistosovellukset, kartta- ja paikkatietosovellukset (esim. UTG), työntilausjärjestelmä (IWM), projektipankki (Pro3), sekä esim. asfaltointitöiden tai mittarointitöiden tilaamiseen liittyvät sovellukset. Jos ohjelmat ovat tuttuja, hyvä. Jollei, olethan valmis opettelemaan. Tietotekniikka on tärkeä apuri, ei vihollinen!
  • Ja ehkä tärkeimpänä: motivaatiota ja intoa tehdä parhaasi. 

 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit, lähetä hakemus jo tänään! Työt alkavat heti, kun sopiva hakija löytyy, tai sopimuksen mukaan.

Mikäli työ kiinnostaisi, mutta osaaminen tai pätevyys ei omasta mielestäsi ihan riitä, hae silti - voit kasvaa rooliin työnjohtoharjoittelijana. Kysy lisää!

 

Lisätiedot ja hakemukset:

Juha Saar
juha.saar@vmsv.fi
Puh. 050 478 5834