Menu Close menu

09.05.2019 Siiri Varjola

VMSV mukana Yhdyskuntatekniikka 2019 -näyttelyssä

Tule vierailemaan osastollamme C640!

Olemme mukana Yhdyskuntatekniikka 2019 -näyttelyssä Jyväskylän Paviljongissa 15.-16.5.2019. Tervetuloa juttelemaan kanssamme maa- ja vesirakentamisen mahdollisuuksista ja tutustumaan vesihuoltorakentamisen palveluihimme! Osastomme löytyy C-salista (C640).

 

Kokonaisvaltaista urakointipalvelua vesihuoltoverkostoille

Maarakentajien työ ei aina näy katukuvassa, koska suuri osa tehdystä työstä päätyy piiloon maan alle. Vesihuoltolinjat ovat näiden rakenteiden tärkeimmästä päästä.

Vesihuoltolinjojen rakentaminen on kuulunut erityisosaamiseemme jo pitkään, mutta haluamme tarjota vesihuoltolaitoksille myös alan parasta verkoston kunnossapitopalvelua, kokonaisvaltaisesti ja kustannustehokkaasti. Siksi pyrkimyksemme on pysyä ajan hermolla vesihuoltolaitosten tarpeista ja alan uusista tuulista.

Tule vaihtamaan ajatuksia aiheesta kanssamme!

 

Olisiko sinusta maarakentajaksi?

Kokeile leikkimielistä kisaamme ja testaa maarakennustaitosi pienoistyömaalla!

 

Mukana osastollamme: Petari.fi

Petari.fi on kokonaisvaltainen IoT-palvelu, joka on syntynyt VMSV:n tarpeesta ratkaista toimialaan liittyviä haasteita. Palvelua voivat hyödyntää kaikki yritykset koosta, toimialasta tai anturointitarpeista riippumatta.

Osastoltamme löydät esimerkkejä Petari.fi:n tarjoamista analytiikkapalveluista. Esittelyssä mm. kaivon pinnankorkeusmittari ja asentoanturi lähes reaaliaikaisiesti päivittyvine raportteineen.

Messutarjouspakettina etäluettavien vesimittarien pilotointi - tule nykäisemään hihasta ja kysy lisää!

 

Tervetuloa!

 

YT19 on Suomen suurin infra-alan näyttely ja alan ammattilaisten kohtaamispaikka, joka järjestetään nyt jo 19. kerran. Näyttelyn ohjelmassa on mm. uutuustuotekilpailu, Infra-alan monet osaajat -kilpailu, tietoiskuja ja koulutustilaisuuksia.

Näyttely on avoinna ke 15.5. klo 9 – 19 ja to 16.5. klo 9 – 15.

 Tietoja tapahtumasta: www.yhdyskuntatekniikka.fi