Menu Close menu

03.05.2023 Siiri Varjola

YT23-näyttely tulee, VMSV menossa mukana

Tule vierailemaan osastollamme B256!

Yhdyskuntatekniikka 2023 -näyttely järjestetään 10.-11.5.2023 Jyväskylän Paviljongissa. Myös me olemme mukana - tervetuloa juttelemaan kanssamme infra-alan monista mahdollisuuksista ja tutustumaan vesihuoltopalveluihimme! Osastomme löytyy paikalta B256.

 

Kokonaisvaltaista palvelua vesihuoltoverkostoille

Rakentamisesta se lähti, kunnossapitoon se johti, ja näyttää että digimaailma on seuraavana vuorossa. Vesihuoltolinjat ovat kuuluneet ydinosaamiseemme jo hyvin pitkään, mikä tarkoittaa että myös alan haasteet ovat tulleet tutuiksi monelta kantilta. Haluamme tarjota vesihuoltolaitoksille ratkaisuja haasteisiin - tule vaihtamaan ajatuksia kanssamme!

 

Esittelyssä: vuodonetsintä

Esittelyssä osastollamme Gutermannin laadukkaat vuodonkuuntelulaitteet. Tule katsomaan ja kyselemään.

 

Tutustu VesiYhteisöön

VesiYhteisö on vesihuoltoalan toimijoille tarkoitettettu yhteistyöalusta, jonka pyrkimyksenä on kerätä asiantuntijat ja organisaatiot saman pöydän ääreen vesialan haasteiden ratkaisemiseksi. Palvelua alettiin rakentaa loppuvuodesta 2022 ja sen ensimmäinen versio julkaistiin yleisölle 14.2.2023.

Jos palvelu kiinnostaa tai sinulla on kysymyksiä, nykäise meitä hihasta tai tule kuuntelemaan tietoiskumme aiheesta.

Ota profiilikuva:

Jos rekisteröidyt VesiYhteisön käyttäjäksi osastollamme, voit heti otattaa itsestäsi edustavan profiilikuvan käyttäjäprofiiliasi varten. Saat kuvan messujen jälkeen itsellesi vapaasti käytettäväksi muuallakin. Valokuvaaja on paikalla 10.5. klo 10-16 ja 11.5. klo 10-14.

 

Palvelumme peruspilarit

Aina valmiina myös vaativiin maa- ja vesirakennushankkeisiin. Jos urakointipuoli on se, mikä sinua eniten kiinnostaa, keskustelemme näistä kanssasi mielellään.

 

Tervetuloa!

 

Yhdyskuntatekniikka-näyttely on Suomen suurin infra-alan näyttely- ja seminaaritapahtuma, joka järjestetään nyt jo 21. kerran. Näyttelyn ohjelmassa on mm. Infra-alan monet osaajat -kilpailu, haastatteluita, tietoiskuja sekä perinteinen Paras osasto -kilpailu.

Näyttely on avoinna ke 10.5. klo 9 – 17 ja to 11.5. klo 9 – 16.

Tietoja tapahtumasta: www.yhdyskuntatekniikka.fi