Jatkuva avoin rekry Jatkuva avoin rekry Jatkuva avoin rekry

Jatkuva avoin rekry

AVOIN TYÖPAIKKA

Jatkuva avoin haku

(Ilmoitus päivitetty viimeksi: 5.9.2023)

Joukkoomme haetaan uusia osaajia vesihuoltoverkoston rakennus- ja kunnossapitotöihin jatkuvalla avoimella rekryllä.

Mikäli olet asiasi osaava maa- ja vesirakennusalan ja/tai vesihuoltoalan ammattilainen, tai vaikkapa tunnollinen ja motivoitunut alan opiskelija, tai sinulla on palo päästä tekemään tärkeää työtä vesihuoltoverkostojen parissa, lähetä avoin työhakemus. Lisätietoa työsisällöistä löytyy alta.

Muutama perusjuttu (koskee kaikkia toimenkuvia):

  • Palkkaus vähintään infra-alan TES:n mukainen. Neuvotteluvaraa on.
  • Kokoaikatyö.
  • Pätevyydet ja kortit: Kaikissa töissä tarvitaan vähintään työturvallisuuskorttia, vesityökorttia sekä tieturva 1 -korttia. Jos kortteja ei ole, ei huolta – kurssit voidaan kyllä järjestää. On kuitenkin plussaa, jos ne löytyvät jo valmiiksi.
  • Hyvät tiimityötaidot ja sujuva suomen kieli ovat äärimmäisen tärkeitä, sillä töitä tehdään ryhmässä ja työkielenä on suomi.


 

Vesihuoltoasentaja

Vesihuoltoasentajalta toivomme varsinkin aiempaa kokemusta vesihuoltotöiden parista, sekä mielellään kattavia perustietoja UTG-ohjelmasta. Työhön kuuluu putkien, venttiilien, kaivojen, ym. verkoston osien asennusta ja niihin liittyviä maarakennustöitä. Suuri osa työstä tehdään kaivannossa vaihtelevissa ulko-olosuhteissa tiimin kanssa.

Lähetä hakemus
 

Kuorma-autonkuljettaja

Kuorma-autonkuljettajalta toivomme hyvää havainnointikykyä ja valmiutta astua autosta kaivantoon asentajan avuksi, kun ajoa ei ole. Asiaankuuluvien ammattipätevyyksien on tietysti oltava voimassa. Työhön kuuluu pääasiassa maa-ainesten ajamista työmaalle/työmaalta sekä muita mahdollisia työmaan kuljetuksia ja maarakennustyömaan tehtäviä. Kuljettajan tehtäviin kuuluu myös auton päivittäisistä ja viikoittaisista huoltotoimenpiteistä huolehtiminen.

Lähetä hakemus
 

Kaivinkoneenkuljettaja

Kaivinkoneenkuljettajalta toivomme tarkkuutta ja paineensietokykyä, sillä konekuski työskentelee rakennetussa ympäristössä ihmisten ja liikenteen seassa ja joutuu varomaan maan alla risteileviä kaapeleita ja putkia. Konekuski tarvitsee malttia ja hyvää huomiokykyä. Konekuskin tehtäviin kuuluu myös huolehtia kaluston päivittäisistä ja viikoittaisista huoltotoimenpiteistä.

Lähetä hakemus
 

Maarakennustyöntekijä

Jalkamiehelle / lapiomiehelle / apumiehelle / maarakennustyöntekijälle / jokapaikanhöylälle / mitä nimitystä ikinä käytetäänkään, tärkeintä on reipas työote ja hyvä motivaatio. On hyvä, jos vesihuoltotöistä on kokemusta ennestään ja työmaan toimintaperiaatteet tuttuja.

Lähetä hakemus
 

Kunnossapidon työntekijöitä liikkuvaan työhön

Yhtiö kartoittaa parhaillaan mahdollisuuksia tarjota erilaisia vesihuollon asennus- ja kunnossapitotöitä liikkuvana palveluna vesilaitoksille ympäri Suomen. Tällaisia töitä voisivat olla esimerkiksi vesimittareiden asennukset, vuotojen kuuntelut, erilaiset IoT-antureiden asennukset sekä verkostojen tarkastukset, mittaukset, tutkimukset ja kartoitukset. Jos siis monipuolinen liikkuva työ voisi olla sinun juttusi, ota rohkeasti yhteyttä!

Meillä on myös maa- ja vesirakentamisen projektityömaita ympäri Suomen vaihtelevissa sijainneissa – kysy lisätietoja!
 

Lisätiedot ja hakemukset:

Kimmo Järvinen, kimmo.jarvinen@vmsv.fi, puh. 040 653 2073