VMSV Akatemia VMSV Akatemia VMSV Akatemia

VMSV Akatemia

vmsv - akatemia

Teemme kisälleistä mestareita

Työ tekijäänsä opettaa, eikä rautaiseksi ammattilaiseksi tulla ilman asiantuntevaa ohjausta tai käytännön kokemusta. Maanrakennusala tarvitsee uusia osaajia, jotta rakentamisen perinne voisi jatkua. Tässä asiassa me haluamme auttaa tarjoamalla alasta kiinnostuneille mahdollisuuden liittyä joukkoomme ja oppia rakentamista kokeneempien konkareiden johdolla.

Oppisopimuskoulutus on käytännönläheisillä aloilla oiva keino oppia alan ammattilaiseksi, joten se sopii maa- ja vesirakentamisen opiskeluun mainiosti. Jos haluat oppia ammatin salat ja tahtoisit suorittaa koulutuksesi joukossamme, ota meihin yhteyttä.

Työharjoittelu on hyvä keino tutustua työn käytäntöpuoleen teoriaopintojen ohella. Otamme aina mielellämme tunnollisia ja oppimishaluisia harjoittelijoita joukkoomme, joten jos etsit itsellesi harjoittelupaikkaa, ota meihin yhteyttä.

Erilaiset koulutukset ovat toisinaan välttämätön osa ammattitaidon ylläpitämistä. Siksi järjestämme työntekijöillemme mahdollisuuksia tarvittavien pätevyyksien hankkimiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Työtehtävästä riippuen tarpeellisia voivat olla esimerkiksi työturvallisuus-, hätäensiapu-, tulityö- ja tieturvakorttikoulutukset, vesihygieniapassi ja säännöllinen kuljettajan ammattipätevyyskoulutus.