Menu Close menu

08.06.2022 Siiri Varjola

Kimmo Järvinen VMSV:n kumppanuus- ja kehitysjohtajaksi

***

Kimmo Järvinen aloittaa VMSV:n riveissä kumppanuus- ja kehitysjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 13.6.2022 alkaen.

Kimmo Järvinen (eMBA, ME, BSc) on työskennellyt viimeisimmät vuodet Alva-yhtiöiden palveluksessa. Hän on toiminut mm. rakennuttajapäällikkönä, kehittämispäällikkönä ja omaisuuden hallinnan sertifioinnista vastaavana projektipäällikkönä. VMSV:llä Kimmon ensisijainen vastuualue on kehittää palveluliiketoimintaa vesilaitoksille.

”On hienoa päästä osaksi VMSV:n osaajien joukkoa ja kehittämään taas jotakin uutta. Kiitän Aria luottamuksesta ja samalla siitä tuleekin yksi tekemisen teema - Luottamus", Kimmo Järvinen kertoo. "Vesihuollon pitkäaikaisten palveluiden markkina on vielä pieni ja vasta kasvamaan päin. Tarvitaan asiakkaiden tarpeiden kuuntelemista, luottamuksen rakentamista avoimella keskustelulla ja sitä kautta kaikkia osapuolia hyödyttävän yhteistyön rakentamista. Jos on jotain hyviä ideoita, jotka odottavat tekijää tai kumppania, niin minuun voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä.”

”Olemme tehneet Kimmon kanssa yhteistyötä jo vuosia ja iloitsemme siitä, että Kimmo tulee osaksi meidän organisaatiotamme", toimitusjohtaja Ari Huusko sanoo. "Kimmo on toiminut pitkään ja menestykkäästi yhdessä Suomen johtavista energia- ja vesialan toimijoista ja saamme varmasti Kimmon kautta paljon uusia näkökulmia toimintaamme. Haaveilen, että pystyisimme jatkossa kehittymään yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa entistä nopeammin ja viemään sitä kautta koko toimialan kehitystä eteenpäin."

Tervetuloa taloon Kimmo!

Lisätietoa:

  • Kimmo Järvinen, kumppanuus- ja kehitysjohtaja, p. 040 6532 073
  • Ari Huusko, toimitusjohtaja, p. 040 8228 834