Vesihuoltoverkostot Vesihuoltoverkostot Vesihuoltoverkostot

Vesihuoltoverkostot

VMSV - Vesihuoltoverkostot

Vesi tarvitsee kestävän ja toimivan verkoston

Vesihuoltolinjat kuuluvat ydinosaamiseemme. Voimme tarjota verkostoille koko elinkaaren palvelut, niin uudisrakentamiset ja saneeraukset kuin huolto-, kartoitus- ja analyysipalvelutkin. Hyvin toimiva vesihuoltoverkosto on yhteiskunnan elinehto.


Verkoston rakentaminen

Olemme rakentaneet vesijohto- ja jätevesiverkostoja tuhansien kilometrien pituudelta ja vankka kokemuksemme antaa valmiudet vaativiinkin urakoihin. Tunnuslauseemme, "kohti puhtaampaa tulevaisuutta", onkin saanut kipinänsä juuri viemäriputkien parissa työskennellessä. Rakennamme runkolinjojen lisäksi ylä- ja alavesisäiliöt, paineenkorotusasemat, vedenottamot, pumppaamot ja muut vesitekniset rakenteet - myös siirtolinjojen suuret putket ja vesistöjen alitukset.

Tutustu referensseihimme Referenssit -sivulla.

Verkoston rakennusprojekti tekijää vailla?
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!Verkoston kunnossapito

Vesihuoltolaitoksille tarjoamme myös runkoverkoston kokonaisvaltaista kunnossapitopalvelua. Palveluihimme kuuluvat mm. verkoston vikojen etsintä ja korjaus, vesimittareiden vaihdot, uusien liittymien rakentaminen, linjojen ja pumppaamoiden saneeraustyöt, kattavan varaosavaraston ylläpito sekä verkoston analysointipalvelut ja kehittäminen yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Asiakkaalle yksikköhintoihin perustuva kunnossapitopalvelu on moderni ratkaisu, jonka ansiosta vuosibudjetin ennakoitavuus ja kustannustehokkuus paranevat. Suoritamme verkoston huoltotyöt laatua, toimintavarmuutta ja tehokkuutta silmällä pitäen.

Miten voisimme auttaa juuri sinun vesihuoltoverkostosi kunnossapidossa?
Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä ratkaisu!

 


Toimimme Alvan (aik. Jyväskylän Energia) vesiverkostojen kunnossapitotoimittajana.

Viikoittaiset yleiskuulumiset työmailtamme löydät Työmailta -sivulta.
Kuvia kunnossapidon parista